Огромен по височина и размери на мускулите охранител от няколко

...
Огромен по височина и размери на мускулите охранител от няколко
Коментари Харесай

Двуметров гигант пое грижата за Лили Иванова

Огромен по височина и размери на мускулите охранител от няколко месеца следва неразделно Лили Иванова и бди за сигурността й. Гигантът се споделя Георги и е минал с отличие образованието си за подготовка на командоси в интернационалната академия на създателя на Съюза на българските командоси Юлий Абаджиев, написа Флагман.

Лили Иванова наела Георги предишното лято, откакто телохранителят й бил предложен от шефа на охранителна компания, ангажирана от години с обезпечаването на сигурността на концертите й. До наскоро снажният телохранител работел като охранител при митичния необут на боклука Румен Гайтански – Вълка, само че напуснал богатствата работа поради прекомерно натоварения график.

Като шеф на образования командос Лили Иванова имала прекомерно странни условия, доверяват близки до живата легенда на българската музика. Естрадната прима категорично забранила на телохранителя си да я следва въоръжен с револвер, защото имала боязън от оръжията. Освен това Лили била безапелационна в условието си нейният охранител да е облечен публично и да не се носи по спортен екип. Железните правила се съблюдават и от персоналния водач на певицата, който я развозва с лимузина от няколко години.

„ Лили не употребява телохранител, тъй като се притеснява за живота си, а с цел да не бъде цел на нездраво любознание и с цел да се отърве от досадници. Дори когато се появи в някой влиятелен бутик, все ще се откри някой досадник, който да я заприказва и да изиска обща фотография, или най-малко подпис “, коментират нейни близки.

Според думите им, именитата изпълнителка не желае в общественото пространство да се появяват каквито и да е нейни фотоси от всекидневието й. От години медиите употребяват само фотографии, оповестени в обществените мрежи от самата Лили и минали през старателна обработка с фотошоп.

Новият телохранител на естрадната прима ще има прекомерно сбит график в идващите месеци, защото единствено преди дни Лили Иванова разгласи, че потегля на национално турне от пролетта. Певицата разгласи дати за рекордните 27 концерта в цяла България, като изтощителната й концертна обиколка започва на 14 април с музикална изява в родния й град Кубрат.

Деветмесечното национално турне на Лили Иванова ще завърши на 4 декември със театър в столичната зала „ Арена Армеец “. По груби сметки Лили Иванова ще завоюва най-малко 3 млн. лева от 27-те си концерта.

Именно идното концертно турне на Лили в цяла България принудиха певицата да посети още веднъж обичания си Кремиковски манастир след дълготрайно неявяване.

Ден откакто предходната седмица естрадната прима разгласи датите за националното си турне, тя посети светата обител „ Св. Георги Победоносец “, с цел да се помоли на Дева Мария да я закриля.

През последните 2 година серия концерти на Лили Иванова с авансово продадени билети пропаднаха поради коронавирусната пандемия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР