Огромен жест към 300 души в затруднено положение ще направи

...
Огромен жест към 300 души в затруднено положение ще направи
Коментари Харесай

Известен фен на ЦСКА с голям жест

Огромен жест към 300 души в затруднено състояние ще направи фамозният футболен почитател на ЦСКА и някогашен президент на Марек – Васил Бурановски. Васо Пожарната ще нахрани нуждаещи се точно на Велики четвъртък в своя ресторант „ Бялата къща “, намиращ се на улица Шандор Петьофи 57 А, напълно покрай НДК. Той е и някогашен президент на Марек/ Снимката е от влизането в Б група през 2000-та година/.

Шеф Бурановски кани всички небогати в 11,30 часа. Ще ги чакат 300 опаковани за дома порции с първо, второ, Великденско яйце и безвъзмездна маска за еднократна приложимост. С раздаването ще оказват помощ фамозната ни певица Катя Близнакова и неповторимият шоумен Венци Мартинов.

Очакват се и известни персони от спорта, само че техните имена ще станат известни през седмицата. Не са изключени и други изненади.

Правилата са елементарни. Всеки нуждаещ ще има право единствено на една порция. Носенето на маски е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и хора, които нямат такива или основават проблеми, няма да бъдат допускани до ресторанта. Акцията завършва с привършване на количеството.

На тротоара ще бъдат обрисувани дистанциите, които би трябвало да съблюдават чакащите. За реда ще оказват помощ 15 доброволци, другари на Пожарната от публиката на ЦСКА 1948. Армейци от Търговище, които не могат да участват на благотворителното събитие, пък са платили 300-те маски за еднократна приложимост.

Бурановски благодари и на предприемачи от зеленчуковата борса в София, които са помогнали с хранителни запаси.

Бат Васо, вманиачен последовател и на Ливърпул, действително ще подготви 330 порции. Както съобщихме, преди седмица той подписа контракт с общината и в продължение на месец ще храни гратис 30 души на ден, храната се разпределя от обществените служби
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР