Огнян МинчевОчевидно лидерите на всички централно и източноевропейски страни с

...
Огнян МинчевОчевидно лидерите на всички централно и източноевропейски страни с
Коментари Харесай

Народът e предаден от шайката солдафони, начело на властта в България

Огнян Минчев

Очевидно водачите на всички централно и източноевропейски страни като се изключи Радев са глупави и наивни хора, превъоръжаващи своите армии със системи оръжия на НАТО по така наречен " триъгълни покупко-продажби ": остатъчното руско оръжие се предава на Украйна, а в подмяна се получават аналогични системи въоръжение - западно произвеждане. Единствен Радев прозря, че тези покупко-продажби са 

" сливи за боклук "

Затова той умно запази за България купищата руски оръжия и муниции, за множеството от които се счита, че следва да бъдат утилизирани - унищожени. 

Военно-политическият талант на Радев се вписва като хармонично продължение на 20 години скатаване на българския политически хайлайф пред императивите за рационализация на българската войска по стандартите на НАТО и целеустремено корупционно " въртене в кръг " - поддръжка на старите руски оръжия - да вземем за пример изтребителите Миг-29, които неведнъж се " ремонтират " при " братушките ". Нашите македонски братя назовават това " в`рти ги в кр`г и ги лажи " - за натовските сътрудници става дума...

На кого му пука по какъв начин аз се усещам, само че бих желал да споделя, че се усещам предаден от шайката солдафони, отпред на властта в България. 

Моето потомство позволи доста неточности във визията си за България, само че съумя да реализира една огромна цел. Моето потомство получи в завещание една изолирана, провинциална България, опасана с бодлива тел и постави големи старания да трансформира тази България в евроопейска, обезпечена и напредваща по пътя на личната си независимост страна. Вярно е, получихме проваляне от страна на победилата в посткомунистическата борба милиционерска олигархия. И до днес 

България се ръководи от сарайско-библиотекарската мафия,

 а не от българската гражданска общественост. И през днешния ден ние сме на последно място в Европа. Но сме в Европа. И сме в НАТО. И имаме гаранции за своето битие и прогрес. Това е приносът на моето потомство (в необятния смисъл на думата - родени от средата на 40-те доникъде на 60-те години). 

Днес една тъпа и нагла тайфа солдафони, образовани като кремълски прислужници с пагони се докопа до властта и къса една по една нежните връзки на България с цивилизования свят. Болезнено е, трудно е да се следи това. Още по-болезнено е съзнанието за следващата непредвидливост на част от тези хора и публични групи, с които бяхме от една и съща страна в борбата за европейска България. Хора и групи, които поддържаха Радев и през 2016-та, и през 2020 година да застане отпред на страната като едноличен управник и грабител. Те се оправдават с това, че по този метод се борили с " мафията ". Така както от началото на 90-те години се борят с " комунистите " и с " мафията ", само че крайният резултат от тяхната битка е единствено един - премахване от власт на демократичната общественост на българите, преследващи почтено европейско бъдеще за страната си. Тяхната " битка с комунистите и мафията " докара през 1992 година на власт Беров, през 2001 година - някогашния цар, а през 2020 година - групичката солдафони от Граф Игнатиево. Браво, борци за независимост и народна власт! 

Хубаво се преборихте с мафията...!

 Заради бълхата - още веднъж изгорихте юргана. Дано и този път се случи знамение - както през 1997-ма, когато успяхме да пресечем лавината от срутване обратно...! 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР