Огнян Минчев*Следващият протест пред сградата, окупирана от питомеца на Решетников

...
Огнян Минчев*Следващият протест пред сградата, окупирана от питомеца на Решетников
Коментари Харесай

Време е политиците ни да се определят - дали са евроатлантици или част от заговора на посткомунистическата олигархия

Огнян Минчев*

Следващият митинг пред постройката, окупирана от питомеца на Решетников е на 29 август. Струва ми се доста належащо, партиите, които се кичат с определението " евроатлантически " да припознаят митинга и да призоват своите симпатизанти да вземат участие в него. Става дума за ГЕРБ, Продължаваме промяната и Движение за права и свободи.

Зная, че могат да се намерят доста причини за какво една или друга от тези партии " няма да застане паралелно " с този или с оня. Защото... преди година... преди две... Всичко това е ясно. Днес не е преди година или две. Днес едно подставено лице отпред на страната заплашва нейната позиция в Европа и в атлантическия съюз, обслужвайки своите подмолни зависимости, довели го до върха на властта. Това лице се е запътило за Евразия и желае да заведе там цяла България. Аз персонално съм срещу. Всеки от нас, който счита България за европейска страна е срещу.

Затова господа политици - или сте евроатлантици, или сте част от заговора на посткомунистическата олигархия България да остане редовно грабена колония на Русия. Изберете си едната от двете функции и заемете позиция - подкрепяте ли митинга #ГАZwithme, плануван за 29 август?

*Текстът е оповестен на фейсбук страницата на създателя, заглавието е на Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР