Огнен ад се е разразил тази нощ в района на

...
Огнен ад се е разразил тази нощ в района на
Коментари Харесай

Вендета?! Огнен ад застигна ексдепутата Димитър Танев: Туби с бензин разположени около склада му

Огнен пъкъл се е разразил тази нощ в региона на борсата в петричкото село Кърналово. Горяло е халето на някогашния народен представител от ГЕРБ Димитър Танев.
Според първичния оглед става въпрос за съзнателно опожаряване, написа Struma.com.
На мястото на палежа е открито, че през няколко метра към склада са сложени туби с бензин, ситуирани по този начин, че да пламне освен склада, а и постройките в съседство, земеделска аптека и халета.
Само бързата реакция на огнеборците предотвратила разрастването на пожара, само че складът на ексдепутата е погубен. Страшна завист и възмездие на съперници, това е най-вероятната версия, по която започнаха да работят проверяващите.
Модерното оборудване бе градено с години от фамилията на ексдепутата Танев, предопределено да извършва функционалността на агромол, в който да се продава всичко обвързвано със земеделието.
Щетите, породени от среднощния пъкъл са големи, макар че осъществяването на закононарушението е безусловно аматьорско, разясняват осведомени.
Това е следващ сходен акт в зеленчуковата борса, преди време изгоряха няколко халета на аграрни производители, само че и досега няма оголен подпалвач.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР