Огнен ад обхвана Сплит и крайбрежието на Далмация в навечерието

...
Огнен ад обхвана Сплит и крайбрежието на Далмация в навечерието
Коментари Харесай

Съперникът на Левски се хвърли срещу огнения ад в Сплит

Огнен пъкъл обхвана Сплит и крайбрежието на Далмация в навечерието на реванша от втория прелиминарен кръг на Лига Европа сред Хайдук и Левски в София. Местни медии оповестяват за същински призрачен сън. Пожарите, раздухвани от мощния вятър, към този момент са достигнали покрайнини на града.

Пламнало е градското гробище, както и сметището, което вещае и екологична злополука. Съобщава се също за избухнала бензиностанция, а поради неприятното време хеликоптерите за битка с пожари не могат да излетят.

В помощ на изнемогващите пожарникари са се притекли проведените почитатели на Хайдук, познати като “Торсида ”. На първа линия са били видяни и играчите на втория тим на Хайдук Звонимир Милич, Йерко Шепарович, както и Тома Башич от първия отбор.

Дори противников агитки приканват своите членове да се притекат на помощ на Сплит. В акцията се включиха и почитателите на Динамо Загреб, познати като “Бед Блу Бойс ”. Съперничеството им с " Торсидата " е равнозначно на това сред Левски и ЦСКА, че и повече. 

“Хайде, всички дружно като през 90-те! Хърватска над всичко. Брат за брата! Ще имаме време за съревнование ”, пишат в един от профилите на " неприятните сини момчета ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР