Оглушителното отсъствие на премиера е признание за вина за корупция.

...
Оглушителното отсъствие на премиера е признание за вина за корупция.
Коментари Харесай

Нинова: Отсъствието на премиера е признание за вина за корупция

Оглушителното неявяване на премиера е самопризнание за виновност за корупция. Това съобщи соцлидерката Корнелия Нинова в изявлението си по време на дебатите по вота на съмнение в Народното събрание.

Правим този избор, с цел да ви дадем сили и храброст, да ви освободим от страха, да ви кажем, че никое държавно управление не е по-голямо от вас, обърна се задочна Нинова към гласоподавателите.

И прикани и сътрудниците си в Народното събрание да намерят сили и да гласоподават свободно.

Нинова даде образци с неприятно ръководство на лечебните заведения, на митниците.

Приходите се усилиха, тъй като увеличихте акциза, а не поради по-добра битка с контрабандата, обърна се соцлидерката към ръководещите.

След седмица-две ще излезе един отчет на митниците - тук е, при мен. За първи път за 2017 година не са събрали акциза по този начин, както е планувано в бюджета, а с 50 млн. по-малко, разгласи Нинова.

Тя подлага на критика ГЕРБ, че упрекват Българска социалистическа партия, че не е европейска партия, откакто желае избор по време на председателството. Коя европейска страна има решение, че някоя от полезностите на съюза може да те замразява краткотрайно, попита Нинова.

Желанието да заключите тези права за 6 месеца е антиевропейско държание, скара се тя на ръководещите. И описа, че се е срещнала с европейски водачи и еврокомисари и никой не й загатнал, че не би трябвало да има избор - приели с почитание вътрешните ни каузи. Не би трябвало да има ледников интервал за кражбите и бедността, безапелационна бе соцлидерката.

Тя прикани да се почита мнението на Българска социалистическа партия, тъй като зад тези 80 социалисти в Народното събрание стоят 1 млн. българи.

Ще се опитат да лишават на Българска социалистическа партия моралното право да е лидер на битката с корупцията. Но това е единствената партия, която на конгрес е направила разбор на грешките си и е подложена на убийствена самооценка - това може да го направи единствено самоуверен, умен и почтен към гласоподавателите политик, сподели още Нинова. В другите партии няма мнение, нито въздържал се. Затова имаме морално право, добави тя.

Целта ни е заличаване на паралелната страна и тя се изправи против нас, сподели още соцлидерката.

И прикани гласоподавателите, без значение на кого симпатизират, да не се предават. Рано или късно, който краде ще лежи в пандиза, а България ще стане естествена страна, приключи Нинова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР