Огледалата са неизменната част от интериора на всеки дом. Но

...
Огледалата са неизменната част от интериора на всеки дом. Но
Коментари Харесай

Поставете огледала на тези места у дома и ще привлечете късмета

Огледалата са неизменимата част от интериора на всеки дом. Но е извънредно значимо те да се слагат на вярното място, с цел да се сътвори позитивна атмосфера, привличаща щастието и шанса.

Огледалата основават образна заблуда за разширение на пространството и придават уют. Ето какви правила би трябвало да се съблюдават при слагането и в другите пространства вкъщи.

Във фоайето

В случая огледалото ще сътвори заблуда увеличението на пространството, само че вратата не би трябвало да се отразява в него. Подобна класификация подсигурява съществуването на позитивна сила.

В зоната за хранене и кухнята

Отражението на маса, цялостна с храна, вещае обилие и триумф. Яденето на храна пред огледалото предизвиква загубата на тегло.
Ако изречете тези изречения пред огледалото, ще имате шанс
От антични времена на огледалата се приписват специфични свойства. Всеки ден заставаме пред огледалото с друго въодушевление. Но с цел да прочие..
Прочети повече
Препоръчва се и окачването на малко огледало зад печката, само че в тази ситуация това е повече за улеснение на домакинята.

В банята

Разбира се, огледалото наложително би трябвало да участва в банята. Сутрин погледнете себе си в него и се пробвайте да се свържете с вътрешния си свят, привеждайки душата в хармонично положение.

Не използвайте увеличително огледало в банята. Огледалните плочки също не се предлагат, както и огледалата на вратите и шкафовете.

Трябва ли да се слагат огледала в спалнята?
НИКОГА не казвайте тези неща пред огледалото, в случай че не желаете ви сполети ТОВА
Огледалата вземат участие в стотици, а даже и в хиляди суеверия. Хората, които се интересуват горещо от езотерика и вълшебства, знаят, че те са ча...
Прочети повече
Огледало в спалнята може да сътвори сантиментална атмосфера. То образно ще разшири дребна стая. Освен това се счита, че до известна степен огледалото в спалнята е в положение да насочи връзката на друго равнище.

Твърди се, че то се отразява позитивно на интимния живот на двойките. Връща изгубената деликатност и пристрастеност. 

Но съгласно националните поличби е тъкмо противоположното. Много нации имат вяра, че огледалата нямат място в спалнята, защото са в положение да лишат човек от жизнеността му и това може да повлияе на здравословното му положение.

На огледалата от епохи се приписват вълшебен свойства. Вярва се, че те могат освен да отразяват обекти, само че и да трансформират образното чувство за пространство, улавяйки силата. И в тази ситуация става въпрос освен за позитивната, само че и за отрицателната сила. По време на сън енергийната отбрана на човек отслабва и той е предразположен на всевъзможни въздействия. В този случай огледалото може да черпи мощ от него.

Има доста разнообразни знаци и суеверия, свързани с огледалата.
Местата у дома, където не би трябвало да поставяте огледала!
На всички ни е ясно най-очевидното нещо за огледалата - че те отразяват. Само че те не отразяват единствено светлината и облиците, само че и доста...
Прочети повече
Ако човек е болен, не е добре да се гледа в огледалото.

Никога не стойте с тил към огледалото, в противоположен случай това може да отнеме виталната ви сила.

Не използвайте счупени или напукани огледала. Смята се, че в случай че огледалото се счупи, тогава човек ще живее седем години в мизерия.

Друго вярване гласи, че до момента в който бебето не навърши една година, то и майка му не би трябвало да се гледат в огледалото, изключително в непознато. Вярва се, че по този начин новороденото може да изгуби щастието си.

Огледала не би трябвало да се слагат и в детската стая. В противоположен случай детето ще има неприятен сън и здравословни проблеми.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР