ОФК Янтра 2019 стартира подготовката си за втория полусезон с

...
ОФК Янтра 2019 стартира подготовката си за втория полусезон с
Коментари Харесай

Пепи Казаков започна подготовка с Янтра, Владислав Мисяк също тренира с тима

ОФК Янтра 2019 започва подготовката си за втория полусезон с две нови лица в състава. Петър Казаков, който към този момент се контракти с клуба и ще играе за отбора от родния си град през пролетния полусезон на шампионата, направи първо занятие с новите си съотборници. Тренировки с водача в Северозападната Трета лига стартира и някогашният състезател на Левски (София), Нефтохимик (Бургас), Локомотив (София), Арда (Кърджали) и Монтана Владислав Мисяк.

Със състава се разделя Христо Лалев. Талантливият вратар, който позволи единствено 8 гола през есенния полусезон, на този стадий прекратява футболната си кариера и ще се отдаде на друго занятие. В тима остава другият пазач Христо Христов, работи се по привличането на още един състезател на този основен пост.

В идващите дни тимът ще акцентира на беговите занимания, съчетани с игра с топка. За събота старши треньорът Николай Василев е планувал двустранна игра.

Първата контролна среща на отбора е планувана за 25-ти януари против U19 на Етър (Велико Търново). До края на подготовката тимът ще направи общо седем инспекции в режим сряда-събота, а противници в тях ще бъдат тимовете на ПФК Берое U19 (Стара Загора), третодивизионните ОФК Загорец (Нова Загора), ФК Розова котловина (Казанлък) и ОФК Трявна и два отбора от Втора професионална лига - ОФК Локомотив (Горна Оряховица) и Литекс (Ловеч).
В взаимозависимост от метеорологичните условия, в допълнение ще бъдат конкретизирани мястото и часа за осъществяване на срещите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР