ОФК Локомотив (Мездра) ще приеме Чавдар (Етрополе) в последна контрола

...
ОФК Локомотив (Мездра) ще приеме Чавдар (Етрополе) в последна контрола
Коментари Харесай

Локомотив /Мездра/ приема в събота Чавдар /Етрополе/ в последната контрола от зимната си подготовка

ОФК Локомотив (Мездра) ще одобри Чавдар (Етрополе) в последна контрола от своята зимна подготовка. Проверката е в събота, 12 февруари, от 14:00 часа на градския стадион в гр. Мездра.
В класирането на полусезона етрополчани са на пето място в Югозападната Трета лига с актив от 40 точки и голова разлика 38:8 (12 победи, 4 равенства и 3 загуби), ), а локомотивци са на 13-а позиция в Северозападната Трета лига с 13 точки и голово съответствие 16:27 (3 победи, 4 равенства и 9 загуби).
В досегашните си четири контроли „ железничарите “ победиха Левски (Чепинци) с 3:1 (голмайстори: Браиан Асенов, Валдемар Асенов, Светослав Бонев), Дрено̀вец с 1:0 (Генади Петров) и Ботев II (Враца) с 4:2 (Пламен Венелинов - 3, Антонио Йорданов), и приключиха наедно с ОФК Бдин 1923 (Видин) 1:1 (Пламен Венелинов).
Идната сряда, 16 февруари, от 15:00 часа ОФК Локомотив (Мездра) приема Пещера (Гала̀та) в межуобластен плейоф от шампионата за Купата на Аматьорската футболна лига, а в събота, 19 февруари, от 14:00 часа е хазаин на ОФК Павликени в среща от 18-ия, първи пролетен кръг на шампионата в Северозападната Трета лига.
Мирослав Гетов, фотоси: Павел Петров
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР