Официалното откриване на ски сезона в големите зимни курорти в

...
Официалното откриване на ски сезона в големите зимни курорти в
Коментари Харесай

Ски сезонът в големите зимни курорти официално стартира този уикенд

Официалното разкриване на ски сезона в огромните зимни курорти в България – Банско, Пампорово и Боровец – следва този уикенд. Първи откриват сезона в Пампорово и Боровец, в петък, на 15 декември. На формалната гала в Пампорово се чака да участва и министърът на туризма Зарица Динкова, оповестяват от „ Пампорово ски “ на Фейсбук страницата си.

В деня на откриването въжен превоз картите ще са на промоционална цена. Символичният старт на сезона в курорта ще бъде даден с стартирането в употреба на новия шестседалков въжен превоз, който ще качи най-нетърпеливите скиори от Малина до връх Снежанка.

Зимният сезон в курортен комплекс „ Боровец “ също ще стартира публично на 15 декември. По този мотив в петък и събота целодневните въжен превоз карти за деца до 13 години ще са единствено 1 лева

В събота, 16 декември, следва да бъде даден старта и на зимния туристически сезон в Банско. Откриването ще е съпроводено с празнична стратегия, която ще се организира на Бъндеришка поляна.

Все още няма информация по кое време се чака да бъде открит сезонът на Витоша, излиза наяве от информация в обществените мрежи на „ Витоша ски “.

Припомняме, че неотдавна от огромните ски курорти в страната оповестиха, че макар усилената подготовка и стартирането на сезона, проблемите в бранша не са решени. И за поредна година България няма да успее да се трансформира в конкурентна зимна дестинация.
Нов сезон, остарели проблеми за зимните курорти в България
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР