Официално ПП Атака е изключена от коалиция Обединени патриоти. Това

...
Официално ПП Атака е изключена от коалиция Обединени патриоти. Това
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Официално Атака е изключена от коалиция Обединени Патриоти

Официално Политическа партия " Атака " е изключена от коалиция " Обединени патриоти ". Това сподели заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов в предаването " Още от деня ".

Искрен Веселинов, заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация:С решение на Съвета на обединението Политическа партия " Атака " е изключена още преди три месеца, в късния месец юли. От този миг Политическа партия " Атака " не е част от тези пет тогава, в този момент четири партии, които съставляват обединението " Обединени Патриоти ".
Веселинов съобщи, че не е сигурен дали с " Атака " са били другари или са употребявани от Волен Сидеов, когато неговата партия не е можела да прескочи 4-те %.

" Качи се на влакчето на Обединени патриоти и от първия ден стартира да употребява разрушителния си гений против сътрудниците си. Така че това е един възстановителен развой за обединението. Продължаваме напред ", сподели Веселинов.

Той разяснява и локалните избори, както резултатът в Русе. По думите му ниската изборна интензивност е била главен зложелател на вота.
Искрен Веселинов, заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация: Основен зложелател на тези избори беше ниската изборна интензивност и това беше повода нашият претендент, въпреки и с трети резултат, да остане отвън класацията. Множество изследвания му даваха шансове, равни с другите претенденти. Всъщност създадохме една значима опция за русенци. За първи път от осем години не сме втора политическа мощ, за жалост, изпаднахме като трета. Но това в края на краищата е волята на нашите съграждани и резултат от нашето присъединяване в националното ръководство, тъй като дълго време ние бяхме алтернативата на ГЕРБ в града.
Веселинов добави, че ниската изборна интензивност е знак за незаинтересованост и липса на опция на жителите, които гласоподават.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР