Множество гости в Dr. Phil Primetime разкритикуваха програмите на президента

...
Множество гости в Dr. Phil Primetime разкритикуваха програмите на президента
Коментари Харесай

Черен инфлуенсър казва на д-р Фил Байдън, че раздаването на студентски заеми е „шамар в лицето“ на онези, които не са взели дълг

Множество посетители в Dr. Phil Primetime разкритикуваха стратегиите на президента Байдън за разпределяне на студентски заем, като твърди, че университетите, а не данъкоплатците, би трябвало да бъдат държани виновни.

Dr. Фил сподели, че съгласно него студентите кредитополучатели са били „ обект на хищническо кредитиране “. Домакинът твърди, че „ общата статистика ни споделя, че тапия от лицей по отношение на тапия от гимназия ще донесе към милион $ повече през целия ви живот “, само че дългът на университета „ може да ви попречи да стигнете до там, в случай че не вършиме проекти за това авансово време. "

Докато голям брой посетители говореха за компликациите със студентските заеми, личността на PragerU Ксавие ДюРусо жигосах концепцията за „ опрощаване на студентски заеми " като „ пестник в лицето на тези от нас, които са се нагърбили да не бъдете в тази обстановка. "

ДюРусо означи своята история на твърдоглав труд и звездни университетски и спортни достижения, макар че идва от сре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР