Официално Пазарджик ще приеме финалния турнир за Money + Купа

...
Официално Пазарджик ще приеме финалния турнир за Money + Купа
Коментари Харесай

Официално Пазарджик приема Money + Купа България 2023

Официално Пазарджик ще одобри финалния шампионат за Money + Купа България 2023, както първи заяви Sportal.bg .
 Първо в Sportal.bg: Пазарджик приема финалния шампионат Money + Купа България 2023 Първо в Sportal.bg: Пазарджик приема финалния шампионат Money + Купа България 2023
От 20 до 22 януари осемте най-хубави тимове от първия полусезон в Efbet Супер Волей ще кръстосат шпаги в зала " Васил Левски ". Организаторите от Община Пазарджик, ВК Хебър и Национална волейболна лига дават обещание запаметяващо се шоу, което да надгради предходните семейства на шампионата.

“След сполучливото издание на Купа България 2022 в Бургас, тази година борбата за трофея ще е в Пазарджик, като почитателите на волейбола могат да чакат същинско шоу на игрището. Първият полусезон в мъжкия ни хайлайф сподели, че тимовете са извънредно равностойни и всеки има потенциала да победи всеки. Сигурни сме, че ще станем очевидци на оспорвани дуели, като това единствено може да ни радва, говорейки за позитивното развиване на българския волейбол ”, разяснява маркетинг шефът на НВЛ Атанас Върбанов.

До момента Пазарджик е домакинствал шампионатите за Купата на България през 2019 година и 2021 година, в които феновете станаха очевидци на театър както на игрището, по този начин и отвън него. За 2023 година очкавнията са за още по-интересни три волейболни дни. Хебър (Пазарджик) е актуалният притежател на Купата на България, откакто на финала през януари 2022 състезателите, водени от старши треньора Камило Плачи, победиха Нефтохимик 2010 с 3:1.

В Пазарджик ще се изиграе и финалният дуел за Money + Купа България - Висша Лига, като финалистите ще станат ясни след изиграването на полуфиналните срещи. Заедно с борбите при мъжете, Пазарджик ще одобри и финала за Купата на България при дамите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР