Официалният трейлър на самостоятелния филм за Хан Соло от вселената

...
Официалният трейлър на самостоятелния филм за Хан Соло от вселената
Коментари Харесай

Видео: Официалният трейлър на филма за Хан Соло от "Междузвездни войни"

Официалният филмов откъс на независимия филм за Хан Соло от вселената на " Междузвездни войни " е към този момент факт. Той споделя предисторията на героя и в ролята, която всекидневно извършва Харисън Форд е младият артист Олдън Еренрайх. Освен спътника му Чубака фрагментите се вижда и различен прочут облик - Ландо Калрисиян (Доналд Глоувър), комарджията и контрабандистът от " Империята отвръща на удара ", с който Соло има комплицирано минало.

Уди Харелсън, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани са измежду другите артисти във кино лентата, който потегля по кината на 25 май. Режисьор е Рон Хауърд, който размени в началото определените Фил Лорд и Крис Милър. Тези дни феновете на " Междузвездни войни " научиха и друга изненада - " Соло: История от " Междузвездни войни " ще направи премиерата си в границите на влиятелния фестивал в Кан.

Иначе в клипа Соло е показан като междузвезден каубой и фен на високите скорости, а доста от екшън сцените се развиват на твърда земя - из пустини, задимени питейни заведения и влакове, носещи се по заснежени планини. Зрителите ще схванат и по какъв начин Соло се снабдява с именития си транспортен съд, " бракмата " " Хилядолетният сокол ", с който избавя галактиката в серии III, IV и V.

" Соло: История от Междузвездни войни " е част от поредност независими филми, които " Дисни " пуска редом на огромната поредност. Първият от тях беше Rogue One.



Всичко, което би трябвало да знаете за: Междузвездни войни (37)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР