Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова напомни на

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова напомни на
Коментари Харесай

Захарова: Брюксел със собствените си ръце изработи кризата около Украйна

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова подсети на висшия представител на Европейския съюз (ЕС) по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел, че Брюксел „ със личните си ръце направи цялата рецесия към Украйна ".

Така дипломатът разяснява думите на Борел на среща с посланиците на Европейски Съюз, че благосъстоянието на Европейския съюз се основава на евтината сила от Русия. Според него " хората към момента не осъзнават обстоятелството, че Русия и Китай към този момент няма да бъдат това, което бяха за развиването на стопанската система на Европейски Съюз, това изисква нейното съществено преструктуриране ".

" Ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз не помни да добави, че Европейски Съюз загуби всичко това с помощта на личния си политически хайлайф и огромна войска от европейски бюрократи, настоящи в полза на Съединени американски щати. Брюксел направи цялата рецесия към Украйна със личните си ръце ", написа Захарова в канала си в Telegram в понеделник.

Към обявата дипломатът прикачи и фотография на някогашния началник на европейската дипломация, английският представител Катрин Аштън.

„ Г-н Борел, снимайте по какъв начин вашият предходник се забавлява на Майдана по време на антиконституционния прелом, осъществен в Украйна с директната интервенция на Европейски Съюз и Съединени американски щати “, сподели формалният представител на съветското външно министерство.

" Поданик на режима, който избра авансово да напусне потъващия транспортен съд на Европейски Съюз. И в този момент, по остаряла англосаксонска традиция, тя следи отдалеко гърчовете на Брюксел ", приключи Захарова.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР