Официалният дилър на Mercedes-Benz за България – Силвър Стар Моторс,

...
Официалният дилър на Mercedes-Benz за България – Силвър Стар Моторс,
Коментари Харесай

„Силвър Стар” подарява билети за Sofia Open 2019 на най-креативните фенове на Mercedes-Benz

Официалният дилър на Mercedes-Benz за България – „ Силвър Стар Моторс ”, ще подари билети за тенис шампионата Sofia Open 2019 на най-креативните почитатели на първокласната автомобилна марка. В интервала 2-9 февруари компанията ще организира игра в обществената мрежа Instagram. В надпреварата за креативност могат да се включат всички искащи консуматори, последвали формалния акаунт на уредника и навършили 18-годишна възраст. Всеки ден участникът предложил най-креативната концепция ще печели по два билета за всички мачове от идващия ден на шампионата, който ще се организира в интервала 3-10 февруари 2019 година в зала „ Арена Армеец ” в София.

От събота (2.02.) в акаунта на формалния дилър на Mercedes-Benz за България (Mercedesbenzinbulgaria) всеки ден ще бъдат оповестени фотоси, a искащите да се включат в играта ще бъдат провокирани да проявят своето въображение като вземат участие с оферти за текстови послания, с които асоциират фотосите.

Всеки ден в интервала на играта, тричленно жури, формирано от маркетинг експерти, ще прави оценка концепциите на участниците и ще афишира печеливш. Наградените ще получат по 2 билета за най-голямото спортно съревнование у нас за тази година Sofia Open 2019.

“Силвър Стар Моторс ” е формален сътрудник на най-голямото спортно събитие в страната за 2019 година, а Mercedes-Benz формален автомобил на Sofia Open.

Kато формален сътрудник на събитието „ Силвър Стар ” ще даде 15 от своите най-луксозни автомобила за организацията на топ надпреварата. Освен това от компанията са планували огромна изненада по време на полуфиналите. Тогава един от присъстващите в публиката ще завоюва специфичен уикенд с новата А-класа на Mercedes-Benz.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР