Официалната фланелка на ЦСКА за новия футболен сезон 2022/23 година

...
Официалната фланелка на ЦСКА за новия футболен сезон 2022/23 година
Коментари Харесай

ЦСКА показа новия си екип с емоционално послание

Официалната фланелка на ЦСКА за новия футболен сезон 2022/23 година към този момент е в продажба в онлайн магазина на клуба. Тя е с цена 99 лв., като поръчките за продукта са са предварителни и ще стартират да бъдат изпълнявани след 10 работни дни.

" Армейците " ще играят с екипировка на италианския състезателен тръст " Макрон ". Най-титулуваният футболен клуб в България подписа 2-годишен извънреден контракт с компанията от Апенините, която ще обезпечи на отбора самостоятелна серия дрехи, създадени особено за " армейците ".

Именно персоналният метод на италианския тръст към ЦСКА е убеди управлението на клуба да се довери на един от най-силните и разпознаваеми спортни марки в Европа.

Контрактът с " Макрон " също по този начин ще разреши на " алените " да предложат на последователите си цялата гама екипировка, с която ще разполагат и футболистите и треньорското управление.

Компанията подсигурява и задоволителна наличност на всички размери и артикули в клубния онлайн магазин от новия сезон.

" С екипа тази година желаеме да се върнем към корените – на тима, на страната, на историята. За да бъде специфичен, обърнахме внимание на специфични хора и знаци, присъщи за ЦСКА и България ", споделят от стадион " Българска войска ".

От вътрешната страна на фланелката е изписано: " Винаги съм играл мъжки и без боязън, подготвен да дам живота си за ЦСКА! ".

Цитатът е на Манол Манолов – Симолията, част от първия шампионски тим на ЦСКА, рекордьор по трофеи с " армейците ", отличник и като треньор. Едно от първите имена, които се появяват в съзнанието ни, няма по какъв начин да не е на Манол Манолов – Симолията. Футболист, треньор, първенец. Но освен. Човешките качества, които отличават Симолията, са тези добродетели, които клубът ни би трябвало да следва, които са в сърцевината на концепцията още от основаването му. Неслучайно единственият футболист в историята, който излиза на терена със звание " полковник ", Манолов е знак на почтеност, морал, достолепие, геройство – всичко това, с което същинският армейски дух се отличава.

" Ние като клуб имаме дълг да опазим тези полезности и да ги сложим още веднъж на дневен ред в свят с комплициран честен компас, в който постоянно всички се губим. Пътят на Симолията е този, който желаеме да следваме`, прибавят от ЦСКА.

На предната част на фланелката ще забележите релефни точки, подредени в избран ред. Надписът е изписан на брайловата писменост, употребена от незрящите, а в превод значи „ Един от нас!”.

" Посланието е ясно – в ЦСКА всички са значими, на стадиона всички сме семейство. Всеки един наш почитател има принос към това тимът ни да е обществен феномен. Затова обръщаме особено внимание и на тези наши последователи, които виждат футбола със сърцето си и поддържат тима тъкмо толкоз мощно, колкото всички останали. Трябва да се знае, че Вие сте едни от нас. За да подкрепим с дейности тази фраза, през целия сезон ЦСКА ще си партнира със Съюза на слепите в България, като взаимно ще организираме начинания и акции за приобщаване на слепите хора към най-великата игра. Всички ние във футбола, като най-популярния спорт, имаме дълг да бъдем обществено ангажирани. ЦСКА е и би трябвало да продължи да бъде повече от тим, по тази причина одобряваме тази идея драговолно ", прибавят от клуба.

Изписаният 4-буквен надпис на гърба на фланелката е на глаголица и значи ЦСКА.

" Припомняйки си мотото на акцията през сезон 20/21, а точно „ Няма бъдеще без история”, имаме вяра, че всеки от нас би трябвало да знае, да помни и да се гордее с всичко българско, защитавано и пренасяно епохи наред от генерации наши сънародници. Всички те са имали смелостта да се борят за съхранението на българщината и не са позволили културно-историческото завещание на прадедите ни да потъне в забвение. Глаголицата, определяна от мнозина като „ най-съвършената графична система от антични времена до днес” е точно един от тези знаци, с които ние като народ би трябвало да се гордеем. Затова взехме решение да ѝ отдадем заслуженото в екипа ни за новия сезон ", декларира 31-кратните първенци.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР