Офицерът от кипърската гръцка армия, станал популярен в медиите като

...
Офицерът от кипърската гръцка армия, станал популярен в медиите като
Коментари Харесай

Възмездие: Звяра от Кипър призна за убийствата и се разрева в съда след страшната присъда

Офицерът от кипърската гръцка войска, станал известен в медиите като "Звяра от Кипър ", съобщи, че се признава за отговорен за седем случая на съзнателно ликвидиране. 35-годишният Никос Метаксас бе доведен в съда в Никозия с тежка защита и по време на четенето на обвинителния акт е гледал в земята, до момента в който прокурорът прочел няколко обвинявания, в това число похищение и убийства на пет дами и две от техните дъщери, оповестява Агенция Франс Прес.

Сдържайки сълзите си, той се признал за отговорен по обвиняванията едно по едно. След като прокурорът прочел дългия обвинителен акт, в който в детайли се разказват закононарушенията му, Метаксас, който е изправен пред пожизнен затвор, прочел малко ръкописно изказване, в което се извинява на жертвите си.

Метаксас декларирал, че не може да изясни за какво е направил убийствата. "Кипърското общество ще се чуди по какъв начин един от неговите членове е достигнал до това. Попитах се и за какво, към момента не съм съумял да намеря отговор ", сподели той с неуверен глас. „ Аз съм направил ужасни закононарушения “, приключи той.

Съдът в Никозия издаде пет поредни доживотни присъди на Метаксас, оповестява "Cyprus-mail ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР