Офицерът от 24-та Авиационна база-Крумово Никола Величков изненада любимата си

...
Офицерът от 24-та Авиационна база-Крумово Никола Величков изненада любимата си
Коментари Харесай

Красивата Деси цял живот ще помни изненадата, която получи на празника й ВИДЕО

Офицерът от 24-та Авиационна база-Крумово Никола Величков изненада обичаната си с ексцентрично предложение за брак. По време на скоковете с парашут на площад „ Централен” над небето на Пловдив полетя сантименталния афиш с обръщение „ Десислава Тенева, ще се омъжиш ли за мен?”, написа.

„ Бяхме на площада, когато парашутите полетяха във въздуха. Казах на Десислава - виж, виж какво написа там. Тя погледна нагоре, в този миг съумях да клекна и да извадя пръстена. Бях толкоз разчувствуван в този миг. Не съм се тормозил дали ще одобри, по-скоро се притеснявах да не припадне от вълнение”, споделя офицер Никола Величков.



С неговата обичана се познават от съвсем една година, а на 16-и януари получава заветната целувка. Още през цялото време заживели взаимно и почнали да споделят всички моменти дружно.

„ Десислава не стопира да потвърждава предаността си към мен. Отдавна знам, че желая да бъда с този човек цялостен живот, просто чаках моментът да дойде”, споделя разчувстваният 28-годишен офицер.

Никола Величков признава, че за военнослужещите работата е всекидневие и заема огромна част от живота им. Именно в Деня на военния парашутист той разкрил един безпределно тематичен и алегоричен миг да предложения обичаната му да стане част от неговото премеждие.



„ Решението да предложа на Десислава бях взел от дълго време, обаче концепцията да го направя в този ден и по този метод ми хрумна в петък – напълно спонтанно”, споделя той.

Въпреки бързото решение, „ Спецотрядът по сантиментални изненади” реагира извънредно бързо. Зад организацията на безконечния миг на влюбената двойка стоят генерал-майор Явор Матеев и силите за Съвместно командване на специфичните интервенциите. Офицер Никола Величков изрече своите най-сърдечни благодарности към тях.



Старшина Мирослав Павлов е парашутен инструктор в Съвместното командване за специфични интервенции. Той също по този начин е и парашутистът, развял посланието във въздуха. Ето какво описа той във връзка красивата изненада:

„ Всъщност при нас огромен драматизъм няма. Сутринта, когато отидох на работа, ми споделиха за изненадата. Видях флага с посланието, който след това беше разпънат по време на летенето, и скочих с него. За всички ни беше изненада, за първи път ни се случва да участваме в предложение за брак по въздух”, описа младият парашутист.

Вижте какво споделиха бъдещото семейство незабавно след отправеното предложение за брак:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР