Офанзивният халф на Левски – Ивелин Попов, сподели след победата

...
Офанзивният халф на Левски – Ивелин Попов, сподели след победата
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Несериозно е да говорим за Левски на трето-четвърто място

Офанзивният халф на Левски – Ивелин Попов, показа след успеха с 2:1 над Черно море, че му се вижда несериозно да се приказва, че задачата на „ сините “ е трето-четвърто място. Попов обаче съобщи, че никой в отбора не се е отказал от това да се избегне баража за Европа.

" Съдията не повлия. Ако гледаме действително на мача - в началните минути бяхме отпуснати, след това бързо върнахме гола. Имахме още няколко обстановки, само че не се получи. Беше забавен за гледане мачът, по този начин допускам. Имаше едни 20 минути, в които Черно море ни превъзхождаше. Радвам се, че победихме. Дали е шанс, дали е ориста, не мога да кажа.

Има още два мача. Остават ни още два мача. Ще създадем всичко допустимо, с цел да избегнем баража. Несериозно е да приказваме, че Левски е на четвърто или трето място. Левски постоянно би трябвало да се бори за челните места. В Левски в никакъв случай не е умерено ", добави още играчът на " сините ".

„ Още няма нищо публично. В Левски в никакъв случай не е умерено, постоянно има писаници – къде вярни, къде невярни. В Левски постоянно е по този начин. Оценявам възможностите за Европа изцяло вероятни. Елин Топузаков и щаба му откогато застъпиха, се оправят нелошо. Ръководството преценя “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР