Офанзивният футболист на ЦСКА Матиас Фаетон е очакван да се

...
Офанзивният футболист на ЦСКА Матиас Фаетон е очакван да се
Коментари Харесай

Фаетон се завръща днес в ЦСКА

Офанзивният футболист на ЦСКА Матиас Фаетон е предстоящ да се причисли към подготвителния развой на отбора през днешния ден, откакто допреди дни бе зает с националния си тим Гваделупа, отбелязва " Тема спорт ". Той бе на терена в неделя вечер, само че до през вчерашния ден не се бе завърнал към " алените ", а това би трябвало да се случи през днешния ден. На идното утринно занятие армейците ще се съберат в цялостна група, като в него ще се включи и националът на Армения Жираир Шагоян.

Вчера към отбора се причислиха Станислав Шопов и Християн Петров, които бяха част от младежката гарнитура, водена от Александър Димитров, както и Енес Махмутович и Амос Юга, а оня ден това направи и Иван Турицов.

31-кратните първенци не престават подготовката си за семейството на Етър, което е в събота от 17:30 часа. ЦСКА посрещна паузата в шампионата като водач в класирането и в случай че завоюва останалите си 3 мача до края на годината против болярите, Славия и Лудогорец, ще зимува на върха. Преди конфликта с орлите за отбора следва и посещение за купата на Янтра или Славия на 5 декември, вторник.
 Матиас Фаетон още веднъж бележи за Гваделупа
Матиас Фаетон още веднъж бележи за Гваделупа

Вкара на Сейнт Китс и Невис
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР