ОДМВР - Плевен излезе с официална информация за изключително грозния

...
ОДМВР - Плевен излезе с официална информация за изключително грозния
Коментари Харесай

МВР проговори за грозния инцидент с влюбените Детелин и Милица, ще има ли възмездие за мутрите от черното БМВ, които ги пребиха

ОДМВР - Плевен излезе с публична информация за извънредно грозния случай, който се разигра в нощта на 18 октомври в Плевен. При него 29-годишният влюбените Детелин и Милица се прибираха с аудито си, само че внезапно черно БМВ ги засече и стана ужасно.

Публикуваме формалното мнение на ОДМВР без редакция:

" На 18 октомври 2017 година към 01,30 часа във Второ районно управление (на МВР) Плевен е получен сигнал от 20-годишна плевенчанка, по тази причина, че е преследвана от лек лвтомобил " БМВ ", до момента в който ръководи персоналния си автомобила си " Ауди А3 " в Плевен. „ БМВ “-то, което я преследвало и препречва пътя като провокира ПТП на улица „ Сторгозия “. От автомобила слизат трима. Счупват предно дясно стъкло и нанасят побой на нейния сателит - 29-годишен от Плевен. Причинени са му разкъсно-контузни рани по лицето и тялото. Откаран е в незабавна помощ за оказване на здравна помощ.

От извършените бързи и своевременни издирвателни мероприятия са открити причинителите на действието – 27-годишен и двама 18-годишни от Плевен. 27-годишният и един 18-годишен са арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.325, ал.1 от Наказателен кодекс, по което се организират процесуални следствени дейности.

По-възрастният причинител е притеглен в качество на обвинен за закононарушения по чл.325, ал.2 по отношение на чл.20, ал.2 от НК; по чл.144, ал.3 от Наказателен кодекс и по чл.216 от Наказателен кодекс. Другият е притеглен в качество на обвинен за закононарушение по чл.325, ал.2 по отношение на чл.20, ал.2 от Наказателен кодекс и по чл.325, ал.3 по отношение на ал.2 от Наказателен кодекс.

Спрямо обвинените е взета мярка " задържане за период до 72 часа " с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Приведени са в ОЗ " Следствени арести ". Продължава работа по случая ", гласи формалното известие на полицията ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР