ОДМВР Бургас обявява конкурс за назначаване на държавна служба в

...
ОДМВР Бургас обявява конкурс за назначаване на държавна служба в
Коментари Харесай

ОДМВР Бургас търси служители

ОДМВР Бургас афишира конкурс за назначение на държавна работа в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Бургас, за 1 вакантна изпълнителска служба, за която се изисква наложителна първична професионална подготовка: Районно ръководство – Несебър,  Участък – Обзор - полицейски контрольор VI - V степен (ТП) - 1 (една) вакантна служба.

Освен общоприетите условия за назначение на държавна работа в Министерство на вътрешните работи, към претендентите по състезанието, са предявени и следните характерни условия:

- да не са навършили 41 (четиридесет и една) години към датата на оповестяване на конкурса;

- да имат тапия за приключено висше образование;

-да дават отговор на минималните условия за физическа валидност и за психическа склонност

- да дават отговор на медицински условия за работа в Министерство на вътрешните работи

Пълният текст на заповедта е оповестен на електронната страница на Дирекция “Човешки запаси " – Министерство на вътрешните работи, в рубриката “Конкурси и разгласи “ - " На длъжности за държавни чиновници по член 142, алинея 1, т. 1 от ЗМВР ".

Документи за присъединяване в състезанието по пример се подават в бранш “Човешки запаси " – ОДМВР – Бургас, на адрес: гр. Бургас, ул. “Христо Ботев " № 46, всеки работен ден от 14.00 часа до 16.00 часа, в период до 21.04.2022 година в това число.

Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Бургас афишира процедура за заемане на вакантни длъжности за лица, работещи по трудово правно отношение (ЛРТП), както следва:  сектор " Български документи за идентичност “ - систематичен оператор – 60 (шестдесет) щ. бр. по срочен контракт (до 14.11.2022г.);

І. Изисквания към претендентите за заемане на длъжността:

1. Минимално обучение - средно;

2. Минимален професионален стаж - не се изисква;

3. Професионален опит – умения за работа с компютърна, информационна и друга ​   офис техника;

4. Да са пълнолетни;

5. Да имат българско гражданство;

Пълният текст на обявата, в която са поместени и образците на документите за кандидатстване, е оповестен на електронната страница на Дирекция “Човешки запаси " – Министерство на вътрешните работи, в рубриката “Конкурси и разгласи “ -  " Обяви ".

Документи за присъединяване в процедурата се подават във " Външно деловодство “, в постройката на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас, на адрес: гр. Бургас, ул. “Христо Ботев " № 46, всеки работен ден, в период до 20.04.2022 година в това число.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР