ОДМВР – Стара Загора предупреждава, че във връзка с тържественото

...
ОДМВР – Стара Загора предупреждава, че във връзка с тържественото
Коментари Харесай

До 15.00 часа пътят Шипка-Бузлуджа ще бъде затворен за движение

ОДМВР – Стара Загора предизвестява, че по отношение на тържественото честване на 144 години от Шипченската епопея е основана организация за придвижването. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи. От 07.00 до 15.00 часа пътят Шипка-Бузлуджа ще бъде затворен за придвижване. Шипченският проход няма да бъде затворен за придвижване.

Предвид епидемиологичната конюнктура в страната, тази година няма да се организира възстановка на връх Шипка. Програмата включва поднасяне на венци на Паметника. Създадена е организация за запазване на публичния ред и сигурност по време на честването. За да бъдат предотвратени спомагателни усложнения за преминаващите коли, е основана организация за паркиране на колите и рейсовете, пренасящи участниците в тържествата на пътя Шипка-Бузлуджа.
 144 години от началото на Шипченската епопея 144 години от началото на Шипченската епопея
На днешна дата по нов жанр се навършват 144 години от началото на боевете за връх Шипка. Епичните боеве се водят на най-високите точки...

ОДМВР – Стара Загора моли към всички водачи на МПС, които ще минават през прохода Шипка по време на тържествата, да се движат с рационална скорост, с нараснало внимание и да извършват прецизно напътствията на полицейските чиновници.

Още от СТАРА ЗАГОРА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР