“Очевидно министър Кирил Петков знае повече от мен за проверката

...
“Очевидно министър Кирил Петков знае повече от мен за проверката
Коментари Харесай

Антон Кутев, говорител на кабинета: Разкритията за ББР са скандални, няма да спрем дотук

“Очевидно министър Кирил Петков знае повече от мен за инспекцията в Българската банка за развиване. Около 1 милиарда са дадени на 8 компании, които са всичко друго, само че не е и дребни. Факт е, че те са свързани с няколко знакови лица. Едното е Делян Пеевски. За мен това е скандално, тъй като това е държавна банка. Оказва се, че главната активност на страната е да крепи огромният бизнес”, разяснява представителят на служебния кабинет социалистът Антон Кутев пред Нова телевизия.

Преди ден служебният Над 500 млн. лева от тях са получени от 4 компании, които съгласно журналистически следствия са свързани косвено с някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Останалите пет компании, получили огромни заеми, също не са инцидентни.

“Факт е обаче, че единствено за три дни служебното държавно управление направи доста, а ние няма да спрем дотук. Дали инспекцията ще стигне до прокуратурата ще разберем тази седмица”, добави Кутев.

Той сподели, че поканата да бъде представител на служебния кабинет е пристигнала от президента Румен Радев.

“Приех на драго сърце, тъй като имам вяра, че в България е пристигнало време за смяна. Вярвам, че това служебно държавно управление може да даде началото”, сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР