Очертаващите се като двамата лидери в племената в Сървайвър Благой

...
Очертаващите се като двамата лидери в племената в Сървайвър Благой
Коментари Харесай

Едис Пала с две поредни победи срещу Благой Георгиев

Очертаващите се като двамата водачи в племената в " Сървайвър " Благой Георгиев и Едис Пала, премериха сили за следващ път, в сериозните борби за тотема за родов имунитет и спасяването от номинации на последвалите препоръки. И в случай че до момента се случваше по този начин, че дизайнера падаше от игрите си с футболиста, то този път се получи тъкмо противоположното и всички бяха смаяни от бързината на фрагмента на сините.

В понеделник двамата се изправиха в съревнование със съществено кално трасе, където бързината на Едис и ловкостта му при целенето с топка дадоха следващата точка в архива на Сините, които биха Червените с безапелационните 5:1. " Беше по-бърз от Благо по цялото трасе. Не съм виждал това до този миг! ", означи след играта усещания водещ Ваня Джаферович и попита Едис:

" Какво е възприятието да биеш Благо? "

Модният гуру не скри, че доста е желал този реванш и ето, че е пристигнал момента да го получи. " Признавам си, доста желаех да го удрям този Благо. Защото единствено играем дружно и все ме бие, и бие. И аз като един изтъкнат представител на зодия Овен си споделях:

" Този Благо по кое време ще го удрям?! " Калната баня си е моята баня, тези трасета са ми обичани ", не скри увереността си в успеха в играта Пала.

" Но беше в действителност съвършен! ", поддържа го Джаферович. Най-интересното обаче беше,че и на идващия ден при още по-тежка и силова борба, Едис Пала отонво отмъкна успеха против футболиста. Дизайнерът беше като машина в дърпането на каляска, а целенето с колове въобще не го запъна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР