Очертава се важна битка за стратегии за бъдещето развитие на

...
Очертава се важна битка за стратегии за бъдещето развитие на
Коментари Харесай

ДПС: Държавата е в колапс!

Очертава се значима борба за тактики за бъдещето развиване на страната и възстановяване на живота на всеки български жител.
Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация от името на парламентарната група във връзка новия политически сезон.

" В обръщението си президентът очерта доста от проблемите на българското общество, само че най-важното е, че това е положително начало за възобновяване на разговора сред институциите.

Прав сте, господин президент, че българските жители с двойно поданство нямат право да бъдат избирани. Има освен това - те са лишени от конституционното си право да гласоподават. И по тази тематика единствено Движение за права и свободи води борби за възобновяване на тези конституционни права.
Прав сте за това, че България се нуждае от стратегия за ускорено, догонващо икономическо развиване. По тази тематика отново Движение за права и свободи упорства за разговор и за установяване на националните цели ", съобщи още Карадайъ.

" Днес откриваме есенната сесия за 2019 година на 44-ото Народно заседание, година наситена с значими политически процеси, на прага на значими за цялото общество избори. Предстоящите процеси вещаят стратегически решения за бъдещето на всяко обитаемо място ", посочи Карадайъ.

Словото на водача на Движение за права и свободи беше извънредно мощно, с послания за стратегическото развиване на страната, с фундаментални послания за бъдещето на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР