Очарователната Кейт Мидълтън за пореден път зарадва феновете си, доказвайки,

...
Очарователната Кейт Мидълтън за пореден път зарадва феновете си, доказвайки,
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се появи в изумителна рокля и е по-слаба от всякога, ето каква е диетата ѝ

Очарователната Кейт Мидълтън за следващ път зарадва почитателите си, доказвайки, че с цялостно право заслужава купата фешън икона.

Херцогинята на Кеймбридж посети през вчерашния ден Музея на дизайна в Лондон, с цел да връчи премията за английски дизайн на кралица Елизабет II на нов обещаващ дизайнер. Щастливецът е от Гвиана и се споделя Саул Наш.



Церемонията се провежда годишно от фондация British Fashion Council. Той е самопризнание за основната роля, която стилната промишленост играе в обществото. По традиция премията се сервира от старши член на кралското семейство на дизайнер, който демонстрира както автентичност, по този начин и ангажираност към тяхната общественост.

Неш е английски дизайнер на мъжко облекло и професионален хореограф. Той се концентрира върху потреблението на техники, които покачват „ придвижването, плавността и функционалността “ в облеклото му съгласно уеб страницата му. Той също тъка завоюва премията Woolmark за 2022 година, която отличава дизайнерите за потреблението на австралийска мериносова вълна.



За събитието 40-годишната Кейт се появи, облечена в изящна жакардова рокля с малахит, с дължина малко под коленете и с бухнали ръкави, декорирани с панделки и огромна тока на колана, подчертаваща талията.

Красивата визия на херцогинята бе допълнена с чифт ефектни златни обеци от Nadia Irena, изумруденозелени обувки в звук и клъч от Emmy London.



Тоалетът е дело на британско-канадската дизайнерка Аделин Лий, а цената му е 785 паунда (около 1 800 лева.). Впечатление прави необикновената текстура на тъканта, която самият създател разказва като „ дребни камъчета “.

Модните критици пък са единомислещи, че със съчетаването на разнообразни нюанси на зеленото по този удивителен метод, Мидълтън още веднъж потвърждава класата си и своя безукорен нюх към естетиката.



Впечатление прави извънредно грациозната външност и като че ли още по-тънка фигура на Кейт Мидълтън в тази рокля. Тя нееднократно е споделяла тайните си за поддържане на съвършената си форма.

Известен факт е, че тя избира утринните тренировки и тренира вкъщи по 50-60 минути всеки ден.

Освен това, Мидълтън обича действия навън, от голф до колоездене. Самата тя постоянно се включва в разнообразни спортни събития, даже в тичане на маратони.

По отношение на храната, Кейт е ревнив покровител на здравословното хранене. Поне един път седмично менюто ѝ се състои от най-вече сурови артикули.



Не е загадка още, че херцогинята е и правилен последовател на фамозната диета на Дюкан, известна с известността си измежду звездите. Когато реши да се отърве от някой и различен кг, тя се доверява точно на нея.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР