Очарователната дъщеря на Гала, Мари-Константин, отдавна е завладяла света на

...
Очарователната дъщеря на Гала, Мари-Константин, отдавна е завладяла света на
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала се съблече заради тези четирима мъже

Очарователната щерка на Гала, Мари-Константин, от дълго време е превзела света на Инстаграм, като напълно намерено декларира, че прави всичко допустимо, с цел да бъде сполучлив инфлуенсър. Също по този начин тя не икономисва премеждията, с които се сблъсква всеки ден на почитателите си. А този път отиде в действителност надалеч, като призна, че подигравките на един от почитателите ѝ я сринали и в предиздвикали да плаче цели три дни. Но по-късно обаче тя направила зашеметяваща смяна със себе си и както се споделя - всяко зло за положително.

В момента Мари няма опцията да поддържа топ форма посредством спорт поради травмата на крайници си, само че е реалност, че наподобява зашеметяващо. Тя го потвърди с красива черно-бяла фотография, на която театралничи по долни дрехи и можете да видите. Към фрагмента хубавицата показа следното, като посочи, че той е отдаден най-много на единствените четирима мъже, които към момента я следват в обществената мрежа:

Тази фотография е:
1. Поздрав за четиримата ми останали мъже почитатели, които не престават да са тук, макар всички приети дефекти, антицелулитни хитрини, гримове, коси, грижа за кожата и предписания
2. Напомняне, че да се харесваме и да покажем секси страна от себе си не ни прави по- глупави, обикновени или неприятни.
3. "Виж ме в този момент " към индивидът, който предходната есен по време на един лайв ме засипа с толкоз обиди, че плаках три дни, без да спирам.
4. Напомняне, че казаните от някого гадни неща по наш адрес, не са автоматизирано истина, тъй като аз най-малко сигурно постоянно не помня, че това е просто нечие мнение.
5. И потупване по рамото за мен, за всички коремни преси, изпити литри вода и изядена риба. За това, че в последния месец, макар скъсани връзки и менискус не изпуснах нито една подготовка (естествено с взети ограничения за крака) и за дисциплината, която дисциплинирам в себе си с много старания.
6. И признанието, че положителната светлина и фотографските ми умения също помогнаха

Мари-Константин разкри в сторитата си, че хубавото ѝ тяло се дължи на положителния ѝ хранителен режим, като се бори с целулита освен с приема на доста вода, само че и на обичаната си напитка - зелен чай.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР