Очаквайте зрелищен спектакъл със звездите на българската музика Най-вълнуващото и

...
Очаквайте зрелищен спектакъл със звездите на българската музика Най-вълнуващото и
Коментари Харесай

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2022

Очаквайте зрелищен театър със звездите на българската музика

Най-вълнуващото и предстоящо музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, тази година ще се организира на 10 юни в зала Колодрум, Пловдив.

Водещи на 20-та гала по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще бъдат Хилда Казасян и Юлиан Вергов. На сцената ще забележим някой от най- обичаните и заслужили актьори на българската музикална сцена. Ще станат ясни и спечелилите в 10-те категории, които се избират напълно посредством слушателски избор! Гласуването продължава до 9-ти юни на публични уебсайт на БГ Радио –.

На сцената ще забележим Михаил Белчев , който ще получи единствената премия, определяна от екип на БГ Радио, а точно БГ Вдъхновение на името на „ Ана Мария Тонкова “. Тази премия е знак за извънреден принос и образец за безрезервност към българската.
Традиционно БГ Радио показва най-новите песни в българския ефир, а на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио феновете ще видят за първи път онлайн бъдещите шлагери за 2022г.!

Сред изпълнителите, които ще създадат своите министър председатели тази година са Миро, ALMA, DARA, Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени, Dara Ekimova, Мария Илиева, група Остава, Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и други. Освен тях феновете в зала Колодрум ще видят за първи път онлайн, 40 години след излизането на кино лентата „ Оркестър без име “, прочувственото осъществяване на " Che Sara ", която към този момент звучи в ефира на БГ Радио с присъединяване на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР