Очакват се резултатите от аутопсиите на телата на жертвите от

...
Очакват се резултатите от аутопсиите на телата на жертвите от
Коментари Харесай

Експерт: Няколко са убийците от "къщата на ужасите"

Очакват се резултатите от аутопсиите на телата на жертвите от шесторното ликвидиране в Нови Искър. Надеждите са те да дадат изясненост към психологическия профил на причинителя на кървавото закононарушение. Все още не е явен претекстът, нито причинителят. Не е намерено и оръжието от закононарушението.

Работи се по разнообразни версии, като главно се ревизира активността на убития Неделчо Юнаков, за който има данни, че се е занимавал с кухи компании за източване на Данък добавена стойност.

"Няма съображение да се одобри, че е ликвидиране под афект, то е точно планувано. Очевидно става въпрос за външен претекст ", уточни психологът доцент доктор Маргарита Бакрачева в утринния блок на Bulgaria ON AIR.

Неделчо Юнаков е прострелян с 10 патрона, което приказва, че е издирван сигурен резултат, счита психологът. Доц. Бакрачева позволи, че е допустимо убитата надалеч от "къщата на ужасите " Кети Кюхова да е главната причина, довела до идващите жертви.

Бившият началник на ЦСБОП Тихомир Стойчев уточни, че новогодишната нощ не е инцидентно подбрана за осъществяване на шесторното ликвидиране, защото стрелбата не се чува около илюминациите. Той е на мнение, че убийците са няколко.

"Седмата жертва е кучето. Може подобен скандал да е тръгнал оттова, може да е зародил някакъв спор. Самият акт наподобява на добре планувана интервенция. Всичко клони към професионализъм това, че има изстрели в главата приказва, че стрелецът добре познава този диаметър 22 ", разяснява още специалистът.

"Според мен не е един човек. Има пренасяне на трупове от едно помещение в друго ", означи Тихомир Стойчев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР