Очакваше се и нямаше никакви предпоставки да е друго и

...
Очакваше се и нямаше никакви предпоставки да е друго и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Готови сме на диалог в името на гражданите

„ Очакваше се и нямаше никакви предпоставки да е друго и през днешния ден е реалност, изборния резултат вкара съвсем сходна конструкция на предходните четири Народното събрание. Избирателите без значение, че гласоподават за разнообразни политически сили са обединени, че нито една политическа групировка не би трябвало да ръководи независимо. Ние от Движение за права и свободи приехме предварителните избори като опция за разговор с гласоподавателите, политическите партии и за бъдещето на страната “. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той регистрира, че към момента има политически партии, които занимават обществото със личните си проблеми и несъстоятелна рецензия към съперниците си.

„ Нужно е почтено и отговорно всеки да очертае политиките и цели си. Да е за достойното евроатлантическо бъдеще на България “, регистрира той и добави, че е належащо да се залага на срещи пред камери, не рейтинга, а подобряването живота на хората ще е резултатът за триумф.

Това съгласно Карадайъ може да стане като се надскочи партийното его и целите на страната да е дневен ред на политиците и с общи старания да се изведе страната от рецесиите.

„ Ние от Движение за права и свободи постоянно сме били почтени пред себе си, избиратеите и обществото. Готови сме на разговор в името на жителите. Пред личните си партийни ползи слагаме тези на страната “, регистрира още Карадайъ и добави, че болшинството от българските жители не желаят нови предварителни избори.

Лидерът на Движение за права и свободи прикани за разсъдък, отговорност и разговор всички парламентарно показани партии. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР