Очакваното идване на Ралф Рангник в Милан няма да се

...
Очакваното идване на Ралф Рангник в Милан няма да се
Коментари Харесай

Обрат: Милан се отказа от драстичната промяна, която толкова искаше

Очакваното идване на Ралф Рангник в Милан няма да се състои, оповестиха “Кикер” и “Билд”. Очакваше се немският експерт да получи цялата спортно-техническа власт във великия клуб от Милано, само че в последна сметка договарянията са били прекъснати. Вместо това управлението на “росонерите” е решило да предложи нов контракт на сегашния ментор Стефано Пиоли, под чието управление отборът върви нагоре напоследък.

Почти всичко по идването на Рангник беше контрактувано, като той даже беше определил екипа си, който щеше да докара. Милан преговаряше с него още от ноември 2019 година, искайки да му даде огромна власт, като промени модела на ръководство в спортно-техническо отношение.
 Ред Бул желае 8 милиона евро от Милан за Рангник
Милан трябваше от една страна да заплати наказателна клауза на “Ред Бул” за Рангник, тъй като той работи там като шеф на спортния бранш на компанията. От друга страна, Пиоли така и така има договор до лятото на 2021 година, което означаваше, че клубът трябваше или да го компенсира финансово едновременно, или да му заплаща заплатите за още 11 месеца.

Според изданията за настоящия треньор са се застъпили някои от футболистите отпред с Хакан Чалханоолу. Всичко това може да накара Златан Ибрахимович да промени мнението си и да остане в Милан. Наскоро той съобщи, че е малко евентуално да възобнови договора си, като изясни, че не знае кой е този Ралф Рангник, намеквайки, че не го желае.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР