Очаквано за по-голямата част от автомобилните фенове, Porsche Carrera GT

...
Очаквано за по-голямата част от автомобилните фенове, Porsche Carrera GT
Коментари Харесай

Продава се Carrera-та с най-малък пробег в света

Очаквано за по-голямата част от автомобилните почитатели, Porsche Carrera GT се трансформира в колекционерски автомобил с извънредно висока стойност. През последните месеци няколко пъти виждахме разнообразни върхове по аукционите, а в този момент Carrera-та с минимален пробег в света си търси нов притежател. Тук цената е закрепена и притежателят ѝ си търси тъкмо 3.5 милиона $ или към 3.21 милиона евро.
`Продава

Сивото Porsche е 154-тото създадено от общо 1270 правени в миналото. Въпреки, че моделът е от 2004 година, той е минал едвам 27 благи или 43 километра. Колата е съхранявана в гараж през всичкото това време, а сега се продава в Маями.

`Продава

Както може да се чака, Porsche-то е в съвършено положение без никакви вреди или пострадвания. От това което можем да забележим от фотосите, сивият екстериор е смесен с кафява кожа в интериора, а зад седалките е инсталиран 5.7-литровият V10. Той генерира 605 конски сили, които се предават към задните колела и работи дружно с механична трансмисия с шест предавки.
`Продава

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР