Очакванията на ръководството на курорта „Албена са, че през този

...
Очакванията на ръководството на курорта „Албена са, че през този
Коментари Харесай

В Албена ще посрещнат първите туристи в началото на април

Очакванията на управлението на курорта „ Албена " са, че през този сезон броят на гостите ще доближи до 80 на 100 от равнищата през най-силната за туризма ни година - 2019-а, сподели за Българска телеграфна агенция Маргита Тодорова, член на Съвета на шефовете на комплекса. Според нея умереният оптимизъм, че броят на туристите ще се увеличи спрямо 2021 година, се дължи на това, че хората към този момент избират да се завърнат към естествения си метод на живот и да почиват през лятото.

Вече има предварителни записвания, въпреки че размерът им не е толкоз огромен както през 2019 година, добави Тодорова. Според нея това се дължи както на пандемията, по този начин и на промяната на профила на летовниците през последните години.

Гостите стават все по-взискателни, защото имат достъп до доста информация и наблюдават както офертите, по този начин и задоволеността на клиентите в обособените хотели и комплекси, изясни Тодорова. Според нея и през идното лято „ Албена " по традиция ще посрещне максимален брой почиващи от Германия, Франция, Румъния, България. Очакванията са, че ще се завърнат и гостите от Скандинавските страни.

Традиционно към този момент има записвания за посрещане на Великден в курорта. Търсенето е главно от румънци и българи. Тодорова добави, че за настаняването им ще бъдат отворени шест от хотелите. През април се чака да дойде и група спортисти от Германия на тенис-лагер.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР