Очакванията бяха за победа в надпреварата за кмет на София,

...
Очакванията бяха за победа в надпреварата за кмет на София,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Мая Манолова направи много добър резултат

" Очакванията бяха за победа в конкуренцията за кмет на София ", разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия ръководителят на БСП-София Калоян Паргов.

Според него Мая Манолова е направила доста добър резултат, който е в следствие от напъните на доста хора, в това число и на поддръжката на левицата.

Калоян Паргов разяснява още, че още лятото, когато са създали своите разбори са решили, че Мая Манолова е най-хубавото, на което могат да заложат.

" Ще изчакаме окончателното броене в София, с цел да забележим каква е разликата сред нея и Йорданка Фандъкова. После ще решим дали да желаеме анулиране на изборите ", сподели още Калоян Паргов.

София задаваше тона, само че би трябвало да поздравим и сътрудниците от четирите регионални града, които завоюваха, сподели още Паргов.

По думите му формулата, която били избрали е била вярна, само че не им е достигнало малко за по-голяма победа.

Председателят на БСП-София разяснява още, че Йорданка Фандъкова е дала обещание, че ще извърши и част от уговорките на левицата и те ще наблюдават дали тя ще ги извърши.

Попитан дали Манолова има бъдеще в Българска социалистическа партия, Калоян Паргов разясни, че тя има бъдеще като претендент на жителите, а диалози за връщането й в Българска социалистическа партия най-малко той не е водил.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР