Очакването сред феновете на Хари Потър в Истанбул достига своя

...
Очакването сред феновете на Хари Потър в Истанбул достига своя
Коментари Харесай

Откриха нов магазин на Хари Потър в Истанбул

Очакването измежду почитателите на „ Хари Потър " в Истанбул доближава своя връх, защото четвъртият магазин за Магьосническия свят („ Wizarding World " ) в международен мащаб е подготвен да отвори порти в града, заяви " Дейли Сабах ". Компанията " Меджик Шоп " (Magic Shop) стартира подготовката за отваряне на магазина на 16 декември с инвестиция, възлизаща на милиони евро.

Магазинът цели да се трансформира в център за почитателите освен от Турция, само че и от Близкия изток, Балканите и прилежащите райони, които споделят пристрастеността си към магьосническия свят на Хари Потър.

Поредицата книги „ Хари Потър “, основана от авторката Дж. К. Роулинг, закупи международна популярност и се трансформира в културен феномен, като завладя публиката от всички възрасти с книгите и филмите си.

Този характерен и реформаторски магазин ще предлага многообразие от артикули под един покрив, предоставяйки на феновете на Хари Потър несравнимо извършване на покупки и завладяващо преживяване, включващо локални и задгранични артикули.

Разположен в комерсиалния център " Mall of Istanbul ", магазинът заема повърхност от 200 квадратни метра. „ Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı “ ще може да се похвали с богата гама от към 1500 продукта от поредиците „ Хари Потър “ и „ Фантастични животни “.

Магазинът ще отразява завладяващата атмосфера на вселената на Хари Потър в интериорния си дизайн и ще включва фрагменти от поредицата по стените, емблематични фигурки на героите във витрините и неповторими елементи на всеки ъгъл.

Посетителите могат да чакат извънредни преживявания като „ Избор на пръчка “, „ Определяне на дом от разпределителната шапка “, „ Изпробване на мантията невидимка “ и „ Снимки на платформа 9 ¾ “ всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР