Очакваната реакция на Острова вече е факт.Над 50 процента от

...
Очакваната реакция на Острова вече е факт.Над 50 процента от
Коментари Харесай

Революция в UK! Какво поискаха британците

Очакваната реакция на Острова към този момент е реалност.

Над 50 % от британците се разкайват за Брекзит. Броят на хората, които считат, че товеа е било неточност е рекордно висок, демонстрира социологическо изследване на YouGov, извършено този месец, оповестява " Ройтерс ", цитира Българска телеграфна агенция.
-->
Според 57% от жителите на Англия решението за овакантяване на Европейския съюз през 2016 година е било неправилно, а едвам 32% го смятат за вярно.

Повече от половината - 55% - декларират, че биха дали своят вот за наново присъединение към Европейски Съюз, против 31%, които биха дали гласа си за оставане отвън Съюза, в случай че през днешния ден се организира референдум.

YouGov показва, че резултатите означават " умерена смяна " по отношение на януари 2021 година, когато 49% заявиха, че биха дали своят вот за наново присъединение, а 37% - за оставане отвън Европейски Съюз.

През май министър председателят Риши Сунак уточни, че Брекзит носи изгоди и даде за образец водещата си политика за свободни пристанища и понижаване на Данък добавена стойност, които съгласно него ще доведат до поевтиняване на бирата и санитарните артикули.

Според икономистите обаче е малко евентуално свободните пристанища - специфични зони с данъчни и митнически облекчения и опростени търговски разпореждания - да подтикват стопанската система на Англия. Те обаче може да имат лимитирана стойност като инструмент за районно развиване.

Проучването на YouGov, извършено измежду над 2000 британци, демонстрира, че все още 63% считат Брекзит по-скоро за неуспех, в сравнение с за триумф, спрямо 12%, които гледат на него по-скоро като на триумф. Други 18% пък смятат, че той не е нито едното, нито другото.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР