Очакваме всеки момент ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои

...
Очакваме всеки момент ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои
Коментари Харесай

Гюров: Очакваме ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои до фризера

„ Очакваме всеки миг ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои до фризера, или ще поеме отговорно държание по отношение на българските жители ”. Това съобщи в студиото на депутатът от ПП-ДБ Андрей Гюров.

„ Очакваме след връщането на мандата възобновяване на диалозите. Искаме да чуем техните причини и съображения ”, добави той. По думите на народния представител обстановката се е трансформирала трагично, само че и двете страни би трябвало да намерят решение.

Той разяснява и президента Румен Радев, който изостри тона при връчването на втория мандат. „ Г-н Радев изгуби своя облик на обединител и водач на нацията. Той си разреши в един миг да вкара персоналния интерес. Досега постоянно сме говорили, че дейностите на президента демонстрират, че той не желае да има постоянно държавно управление в страната ”, съобщи Гюров. Депутатът изрази подозрение в законосъобразността на думите на президента, че сформирането на кабинет с мандат на ПП-ДБ би било нецелесъобразно. „ Президентът сподели на всички какво е неговото отношение към Конституцията на страната, която внезапно му отесня ”, добави Андрей Гюров.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР