Очакваме най-големите удари да ги получим от президента. Такива удари

...
Очакваме най-големите удари да ги получим от президента. Такива удари
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Очакваме най-големите удари от президента

Очакваме най-големите удари да ги получим от президента. Такива удари нямаше по времето на Борисов и това ни учудва. Иначе напрежение няма по какъв начин да има, молбата ни е да не се занимава с Българска социалистическа партия през идващите два месеца.

Това съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия на конференция в централата на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Основният ангажимент на служебния кабинет е да организира изборите, поучавам ги да видят дали няма проблем с машините, да видят договорите. Вместо да се занимават с това, което им е вменила Конституцията, те се занимават с реваншизъм към един от участниците в изборите, продължи Свиленски.

По думите му, страната не е в някаква неустойчивост, в каквато се пробват от президентската институция да внушават на българското общество.

Свиленски заяви, че в първия ден след встъпването в служба на служебния кабинет е уволнен от НКЖИ заместник-изпълнителен шеф на сдружението, който е член на левицата.

Как тъкмо с уволнението на шеф на НКЖИ ще възвръщат стабилността в страната, попита Свиленски.

Тези хора стартират с реваншизъм към членове на Българска социалистическа партия. Няма да позволим триумфите да бъдат неглижирани единствено и единствено Българска социалистическа партия да бъде употребена и да отиде на изборите с някакво леке, изключително от президентството, акцентира Георги Свиленски, добавяйки, че левицата е дала всичко от себе си Румен Радев да влезе на „ Дондуков ” 2.

От брифинга на „ Позитано ” 20 стана ясно, че в петък Националният съвет на Българска социалистическа партия ще даде старт на предизборната акция.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР