Очакваме да се увеличат приходите от борбата с контрабандата, така

...
Очакваме да се увеличат приходите от борбата с контрабандата, така
Коментари Харесай

Борисов щял да вдига доходите с 10% с пари от борбата с контрабандата

Очакваме да се усилят приходите от битката с контрабандата, тъй че следващата година да можем с още 10% да вдигнем приходите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на откриването на X-тият юбилеен конгрес на КТ „ Подкрепа”, съобщи „ Фокус “.
„ Трудно е, изключително битката с контрабандата. Сутринта направихме заседание в ГДБОП по горивата. Очакваме и тук да се усилят приходите, с цел да можем следващата година с още 10% обезпечено да вдигнем приходите. Затова би трябвало да има успокоение. Приходните организации да събират парите, с цел да може да има какво да разпределяме. Затова би трябвало да има успокоение, приходните организации да работят, с цел да може да има какво да разпределяме “, означи Борисов.
По думите му няма интернационално показана организация, която да не регистрира напредъка по всички сфери, в това число и мониторинговия отчет напредъка по Механизма за съдействие.
Премиерът означи, че за първи път износът на България към Германия за пръв път е повече от вноса. По думите му в този момент е моментът тази инерция да се удвои, утрои, с цел да ги настигаме, тъй като тези разлики и парадокси в заплащането в другите сфери са факт. Двата синдиката са един доста добър коректив. Всички дружно сме уверени, че с цел да се покачат приходите, би трябвало да бъдат по-мощни стопанските системи. Колкото е по-мощна стопанската система, толкоз по-добре. Затова и ние аплайваме за чакалнята на еврозоната - това подсигурява да не сме във втората скорост на Европа, съобщи Борисов.
" Имаме шанса и би трябвало да бъдем рационални и умни да продължим да покачваме приходите, растежа на стопанската система и вложенията. Трябва ни голям работен капацитет, с цел да могат заводите да работят и то самите работодатели към този момент схващат, че в случай че не покачват приходите, ще им избягат служащите ", сподели още той.
„ Вчера Европейска комисия регистрира, че България по финансови стопански параметри е в петицата на Европа. Всеки час би трябвало да използваме да покачваме мощността на стопанската система. Мисля, че тази година Брутният вътрешен продукт ще мине 116 милиарда “, разяснява министър председателят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР