Очакваме Apple да освежи своя iPad Pro в някакъв промени

...
Очакваме Apple да освежи своя iPad Pro в някакъв промени
Коментари Харесай

Изтекли рендери показват предната камера на iPad Pro 2020

Очакваме Apple да освежи своя iPad Pro в някакъв промени през идната година, а новоизтекли рендери ни дават известна визия какво да чакаме, когато обновените таблети най-сетне видят бял свят.

Снимките са предоставени от всекидневно надеждните източници на течове от софтуерния свят @OnLeaks в обществената мрежа Twitter и iGeeksBlog на личния му портал. На тях не се виждат детайлности за самото устройство, а по-скоро съставляват концептуални компютърно генерирани рендери, които демонстрират по какъв начин най-вероятно ще наподобява iPad Pro 2020 въз основа на всички клюки и спекулации изтекли досега.

Това, което незабавно се набива на око, е тройният масив от задни камери в горния ляв ъгъл на гърба на таблета на Apple – този характерен дизайн подхожда на конфигурацията на задната камера на тазгодишните флагмански смарт телефони на компанията, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max.

Това сигурно не е първия случай, нито пък ще бъде последния, когато Apple взема назаем концепции от своите iPhone, с цел да усъвършенства гамата си таблети iPad, тъй че умерено можем да чакаме, че премиум версията на iPad идната година ще пристигна със забележителен ъпгрейд на камерата.
Какви промени да чакаме?
Слуховете за усъвършенствана оптика на камерата в идващото потомство таблети iPad се въртят от известно време и наподобява, че това е една от дребното области, в които таблетите на Apple в действителност могат да бъдат доста усъвършенствани.

Обичайните усъвършенствания на вътрешния хардуер и може би надграждане на екрана евентуално също са планувани, макар че се чака цялостният тип на iPad Pro през 2020 значително да бъде еднакъв като при моделите от 2018 година.

Миналата година Apple освежи базовата версия iPad, iPad Mini и iPad Air, което значи, че iPad Pro е най-високият таблет от серията и изначално тайнствен модел – и наподобява Apple има намерение да го направи в действителност един от най-хубавите таблети на пазара през идната година. И може би най-хубавият.

Очаква се размерите на iPad и iPad Pro през 2020 година още веднъж да бъдат идентични на тези на моделите от 2018 година, тъй че размерите на екрана още веднъж ще бъдат 11 инча за базовата версия и 12,9 инча, както до момента. Според слуховете не се плануват обилни промени по дизайна или структурата на устройствата, като от известния портал за анализиране на опцията за ремонт на другите устройства iFixit спекулират, че Apple ще употребява една концепция по-малко лепило в идващия си iPad Pro 2020, в случай че се съди по зараждащата се наклонност с моделите от 2018, което единствено по себе си за потребителите на устройствата значи по-лесни и евтини за поправяне таблети.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР