Очаквам сериозна подкрепа от феновете от есента за да бъде

...
Очаквам сериозна подкрепа от феновете от есента за да бъде
Коментари Харесай

Пламен Христов: На 80% сме приключили със селекцията за новия сезон

Очаквам сериозна поддръжка от почитателите от есента с цел да бъде Варна непревземаема цитадела, разяснява старши треньорът на моряците

ВК Черно море е на финалната права със селекцията на мъжкия си тим за новия сезон 2023/24 във волейболния хайлайф, оповестиха от клуба. Водят се договаряния с диагонал от чужбина и умел разппеделител.

„ На 80% сме завършили със селекцията за новия сезон в Ефбет Супер Волей “, съобщи старши треньорът на „ моряците “ Пламен Христов.

" Мирослав Градинаров се завърна, контракт подписахме и с различен кадър на клуба - либерото Мартин Иванов, както и с беларуския централен блокировач Стасис Лиасчунскас. Търсехме вид за умел диагонал и се спряхме на състезател от чужбина, с който президента ни Красимир Илиев подписа прелиминарен контракт. В момента оправяме документите му по пребиваването в България, по тази причина дано да получи позволение и ще го обявим. "

" В заключителни договаряния сме с умел разпределител. Има единодушие по главните клаузи на контракта, остава да почистим някои дребни детайли. Когато завършваме прехвърлянето ще го обявим. На процедура с тези двама нови играчи, селекцията ще завърши. С новите, както и с момчетата в тима, мисля, че ще се получи хубава сплав от младост и опит. Ще включа още веднъж момчета от школата на клуба при мъжете. Важно е да се интегрират последователно, а и ядрото на представителния тим постоянно е бил от лични фрагменти ", добави Христов.
 Красимир Илиев: Черно море ще има по-силен тим! Пламен Христов остава отпред на тима Красимир Илиев: Черно море ще има по-силен тим! Пламен Христов остава отпред на тима
" Новият сезон се обрисува да бъде още по-интересен и оспорван предвид на поръчките и селекциите, които вършат тимовете. За клуб с обичаи във волейбола като " Черно море " е значимо да бъде фактор в шампионата и ще бъдем. Очаквам сериозна поддръжка от почитателите през есента, с цел да бъде Варна още веднъж непревземаема цитадела за противниците. Който си разреши да ни подцени - ще има тежки моменти на преживяване ", заключи опитният експерт.
 Миро Градинаров се връща вкъщи Миро Градинаров се връща вкъщи
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР