Очаквам само справедливост. Това е единственото, което ще кажа. Няма

...
Очаквам само справедливост. Това е единственото, което ще кажа. Няма
Коментари Харесай

Дебора преди делото в Пловдив: Очаквам справедливост

„ Очаквам единствено правдивост. Това е единственото, което ще кажа. Няма да разясня нищо повече “. Това съобщи Дебора Михайлова преди началото на делото, което води за нанасяне на междинна телесна щета.

Съдия Десислава Порязова заяви, че процесът ще протече при закрити врата, като се стимулира с това, че ще се разгласяват данни от интимния живот на Георги и Дебора.

Решението предизвика остро неодобрение, само че съдията уточни, че решението е изрично. Преди публицистите да бъдат помолени да изоставен залата, стана ясно, че Дебора ще изиска да бъде конституирана като частен обвинител и цивилен просител в процеса.

Обвиненият в нанасянето на контузии с макетен нож на 18-годишното момиче от Стара Загора Георги Георгиев бе докаран в съда под ескорт. Делото беше изпратено в града под тепетата, откакто всички съдии от Стара Загора си направиха отказ.

 Георги Георгиев Снимка: 24 часа

Георгиев е с три обвинявания. Първото е, че на 26 юни предходната година първо нанесъл удар с пестник в главата на момичето, а по-късно – и 18 порезни рани с макетно ножче. Така ѝ е предизвикал двустепенна междинна телесна щета и я е обезобразил. За това закононарушение законът планува от 2 до 10 година затвор. Второто обвиняване е за това, че на същата дата остригал с електрическа машинка част от косата на жертвата и я блъснал. Наказанието за това е до 6 година затвор. Същата присъда се планува и за това, че в интервала от април до 25 юни 2023 година шест пъти се е заканил с ликвидиране на Дебора./Нова.бг

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР