Очаквам предложението ни за военна помощ да бъде гласувано от

...
Очаквам предложението ни за военна помощ да бъде гласувано от
Коментари Харесай

Панев: Явно един от партньорите ни се готви за избори

Очаквам предлагането ни за военна помощ да бъде гласувано от Народното събрание и държавното управление да предприеме дейности. Това съобщи Владислав Панев от " Демократична България " в ефира на Нова телевизия.

Според него решението няма “да разтури коалицията”. И изясни, че в решението на Народното събрание не може да се изброи каква военна помощ да са даде на Украйна. " Отново могат да се изпратят каски и бронежилетки за цивилното население ", сподели той.

„ Спорове и даже кавги е нещо обикновено в четворна коалиция. Скандали нямаше 12 години при ръководството на Бойко Борисов. Тогава...

“За мен обединението би трябвало да продължи да съществува, до момента в който се правят огромните и значими неща за България. Но самият факт, че един от съдружните сътрудници внася закон за хартиеното гласоподаване, значи, че се готви за избори”, съобщи Панев.

Относно гласуването за началник на Българска народна банка Панев сподели, че то ще е в сряда и от " Демократична България " ще гласоподават срещу кандидатурата на Любомир Каримански. “Няма консенсус в обединението по тази тематика. Другият ни претекст е, че Каримански е работил за банка, която е обвързвана с КТБ”, сподели депутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР