„Очаквам отговор от СЕМ във връзка с отнетото ми право

...
„Очаквам отговор от СЕМ във връзка с отнетото ми право
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Война с Кошлуков не водя. Искам да се спазва законът

„ Очаквам отговор от Съвет за електронни медии по отношение на отнетото ми право на отговор. Съвет за електронни медии ми отговори, че „ някой ден ще получа отговор “, уточни той.

„ Членът на Съвет за електронни медии Галина Георгиева приключва земеделска стопанска система с „ Добър 3,89 “. Според закона членове на Съвет за електронни медии могат да бъдат български жители с висше обучение и опит в електронни медии, електронна публицистика, право или стопанска система. Имат публичен престиж и професионално признани “, разяснява още министърът.

„ Мълчанието ражда мизерия. Тишината е отговорна. 15 години безмълвие и се роди това страшилище. Затова в този момент упорствам да се приказва – да си отворят безмълвните усти и да описват. С мълчанието си разрешихме необикновен обир. Корупцията се трансформира в традиция, даже на най-ниско равнище “, счита проф. Минеков.

Той бе безапелационен, че няма да бъде положителният. „ Никакъв късмет. Няма да бъда този, който поддържа странни начинания и фестивали, няма да бъда донорът. Това не е Министерство на услугите и другарствата, а такова е било “, съобщи служебният министър на културата.

„ Музеят на Божков е утвърден и носи подписите на три броя министри. Законен е. Тогава за какво сбирката бе иззета? Съмнявам се да бъде върната. Трябва да има частни музеи “, разяснява още проф. Велислав Минеков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР