Очаквам много динамична парламентарна сесия, защото началото на предизбората кампания

...
Очаквам много динамична парламентарна сесия, защото началото на предизбората кампания
Коментари Харесай

Цвета Караянчева очаква динамична парламентарна сесия

Очаквам доста динамична парламентарна сесия, тъй като началото на предизбората акция съвсем съответствува с нея, сподели във Варна ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която участва на почналия през днешния ден 12-ти летен университет на младежката конструкция на ГЕРБ.

Според нея тонът в Народното събрание ще е същият както преди изборите за Европейски парламент. Тя счита, че ще има много по-засилени политически диспути, тъй като това е опцията от парламентарната естрада да се насочат политически послания. Надявам се сътрудниците да не се увличат в черния пиар, да не бъдат толкоз жлъчни и арогантни от време на време, добави Караянчева.

За идната сесия тя сподели още, че Народно събрание има 18-о несъгласие от президента, което следва да бъде прегледано идната седмица. Караянчева добави, че есенната сесия е бюджетна, тъй като това е най-важният закон на страната.

Структурите на ГЕРБ са мобилизирани, работят и чакаме положително показване на идните избори, сподели още Караянчева в отговор на въпрос. По думите й август е месец за отмора, а хубавото е, че хората могат да си разрешат и по-дълги ваканции, което демонстрира, че стопанската система върви и покупателната дарба на българина се покачва.

Тя разяснява още за идните локални избори, че предизборните акции в България са извънредно изострени, с доста черен пиар, само че ГЕРБ ще останат правилни на себе си и продължат да работят както до момента - да описват какво е направено досега и какво може да се направи отсега нататък, което е положително за страната и за българските жители. Караянчева сподели още, че сега се работи върху платформата за локалните избори и в скоро време тя ще бъде официализирана.

В отговор на въпрос за рецензиите, отправени от президента Румен Радев на Шипка, Караянчева уточни, че не знае от кое място се осведоми президентът, тъй като по думите й " през вчерашния ден в България беше ръководителят на Европейска комисия и сподели, че страната ни се развива извънредно добре, има стопански растеж ". Аз това го виждам и не знам дали той не се осведоми единствено от партийната телевизия на Българска социалистическа партия, тъй като приказва като беквокал на Корнелия Нинова, разяснява ръководителят на Народно събрание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР