Очаквам като всички други, следствените органи да кажат кой е

...
Очаквам като всички други, следствените органи да кажат кой е
Коментари Харесай

Крум Зарков: Седем дни по-късно знам за взрива срещу Гешев по-малко отколкото седем минути след инцидента

Очаквам като всички други, следствените органи да кажат кой е отговорен, какво се е случило. Това сподели в " Защо, господин министър " по Би Ти Ви правосъдният министър Крум Зарков.  

 

" Сега сме в следната обстановка. Целият свят разбра, че българският основен прокурор е бил обект на атентат, в този момент целият свят чака да види какво ще се случи ", добави той. 

 

Министърът изясни, че употребява думата атентат. " Много е значимо да разберем атентат ли е, против кого е, по какъв начин и колкото може по-бързо ", сподели още Крум Зарков. 

 

" Предлагам да оставим дамата и децата встрани, те не са били в колата. Не ми прозвучаха добре думите на Борислав Сарафов както и останалите разминавания ", сподели още министърът.

 

Той прикани шефът на следствието Борислав Сарафов и другите представители по тематиката да спрат с разнопосочното говорене. И добави: Да забележим какъв брой време им би трябвало да го оповестят тъй че виновните да бъдат осъдени.

 

Зарков разясни, че не е обсъждал с вътрешния министър казаното от него. На съвещанието при премиера е видял висока степен на съгласуваност. 

 

Още не му било ясно за какво би трябвало да се позоваваме на израелския специалист. " Въпросът е за какво всички коли, с които се возят държавните ни глави не са с такава степен на отбрана ", попита Зарков.

 

Автомобилът и фамилията не трябва да бъдат в центъра на дебатите, в центъра на дебатите би трябвало да бъде кой и за какво е сложил гърмежа, заключи той.

  Над държавността се протяга ръка с изключение на с бомби и с атентати с думи, сподели още Зарков. Той повтори, че въпросът за механизма за надзор на основния прокурор е основен въпрос от 2009 г. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР