„Очаквах премиерът да озапти беквокалите си в парламента, но това

...
„Очаквах премиерът да озапти беквокалите си в парламента, но това
Коментари Харесай

Президентът: Борисов или губи контрол върху партията си, или я насърчава в битката срещу мен


„ Очаквах министър председателят да озапти беквокалите си в Народното събрание, само че това не се случи – те пеят все по- високо и все по-фалшиво. От всички дейности на партия ГЕРБ следя, че или министър председателят губи надзор върху партията си, или я предизвиква в борбата против мен”, съобщи президентът Румен Радев по адрес на ръководещите.

„ Води се борба, въпреки че смеят публично да я разгласят. Но считайте, че веднага като я търсят, ще я получат”, добави той.

За първи път президентът, който беше на откриването на академичната година в в Софийския университет, употребява сходен изострен звук към ръководещото болшинство.

„ Решението и за самолетите, и за цялостната организация на въоръжените сили е в ръцете на премиера, негова е и отговорността”, добави Радев, който сподели още, че към този момент не вижда смисъл от среща с Борисов.

Според президента идното председателството на Съвета на Европейски Съюз е омерта за ръководещите и цели да обезпечи успокоение от вътрешната страна и поддръжка извън, само че в действителност е „ витрина за гейтове”, които ще стартират да гърмят на всички места в страната.

По мотив офанзивите към началника на кабинета му Иво Христов, който няма достъп до секретна информация президентът разгласи, че това са „ кьорфишеци на конспиролози”, а Христов щял да получи достъп.

Радев разяснява и личността на номинирания за ръководител на Комисията по досиетата Антон Тодоров (ГЕРБ). Според него назначението му би било еднакво на това „ да се назначи нарушител за горски”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР